Äkeen kulutusosat ja tarvikkeet

Äkeen kulutusosat ovat maanmuokkauskoneiden osia, jotka liittyvät äes-koneeseen ja sen toimintaan. Näihin osiin kuuluvat s-piikit, s-piikin kiinnikkeet, s-piikin kärjet, jälkiäkeen piikit ja siipiterät. Jokainen näistä osista on tärkeä rooli äes-koneen toiminnassa ja ne vaikuttavat suoraan maanmuokkauksen tuloksiin.

S-piikit - ovat teräviä piikkejä, jotka kiinnittyvät äkeen runkoon. Ne tulevat suoraan kosketuksiin maan kanssa ja auttavat rikkomaan maan pintaa, irrottamaan juuristoja ja sekoittamaan kasvijätettä maahan. S-piikit ovat yleisesti käytettyjä äkeen kulutusosia, ja niiden muotoilu mahdollistaa tehokkaan maanmuokkauksen ja kääntämisen.

S-piikin kiinnikkeet - ovat osia, jotka liittävät s-piikit äkeen runkoon. Näiden kiinnikkeiden on oltava kestäviä ja luotettavia, jotta s-piikit pysyvät paikallaan ja suorittavat tehtävänsä tehokkaasti. Kiinnikkeiden tulee myös sallia tarvittaessa s-piikkien vaihto tai säätö.

S-piikin kärjet - ovat osia, jotka sijaitsevat s-piikkien etuosassa. Ne tulevat suoraan kosketuksiin maan kanssa ja auttavat leikkaamaan ja rikkomaan maata tehokkaasti. Kärjet ovat alttiita kulumiselle ja niiden kunto vaikuttaa suoraan äkeen toimintaan. Kuluneet kärjet on vaihdettava uusiin, jotta maanmuokkaus säilyy tehokkaana.

Jälkiäkeen piikit - auttavat tasoittamaan maan pintaa ja jäljittelemään äkeen jälkiä. Jälkiäkeen piikit voivat olla hyödyllisiä erityisesti maanmuokkauksen loppuvaiheessa, kun halutaan saavuttaa tasainen maanpinta ennen kylvöä tai istutusta.

Siipiterät - ovat osia, jotka liittyvät äkeen runkoon ja sijaitsevat äeslevyjen reunoilla. Ne auttavat leikkaamaan ja kääntämään maata äeslevyjen ulkopuolella. Siipiterät parantavat äkeen kykyä tasoittaa maan pintaa ja rikkoa maata tehokkaasti. Ne ovat erityisen hyödyllisiä epätasaisilla maanpinnoilla tai tiheän kasvuston alueilla.

Kaikki nämä äkeen kulutusosat ovat tärkeitä maanmuokkauksessa, ja niiden kunto vaikuttaa suoraan maanmuokkauksen tehokkuuteen ja lopputuloksiin. Säännöllinen huolto, tarvittavat säädöt ja kuluneiden osien vaihtaminen auttavat varmistamaan, että äes toimii optimaalisesti ja että maanmuokkaus saavuttaa halutut tulokset.

Tuotteet 1-36 / 204

Aseta laskevaan järjestykseen
Sivu
per sivu
Copyright 2023 © Farmicenter.com