Maanmuokkausosat

Tarjoamme laadukkaat osat useisiin maanmuokkauskoneisiin, ja olemme aina valmiita auttamaan sinua löytämään juuri sinun tarpeisiisi sopivat tuotteet. 

Jyräkiekot - Jyräkiekot ovat raskaita pyöriviä levyjä, jotka kiinnitetään maatalouskoneiden peräosaan. Niiden tarkoituksena on tasoittaa maan pintaa ja puristaa maata tiiviimmäksi, jotta se olisi sopiva kasvien kasvulle. Jyräkiekkojen avulla voidaan myös rikkoa maan kovaa pintakerrosta ja tasoittaa epätasaisuuksia.

Äkeen kulutusosat - Äes on maanmuokkauskone, jota käytetään maan muokkaamiseen ennen kylvöä. Äkeen kulutusosat ovat teriä tai piikkejä, jotka kiinnittyvät äkeeseen ja tulevat suoraan kosketuksiin maan kanssa. Ne auttavat rikkomaan maan pintaa, irrottamaan juuristoja ja sekoittamaan kasvijätettä maahan. Kulutusosat kuluvat ajan myötä ja niitä on tarvittaessa vaihdettava, jotta äes toimii tehokkaasti.

Auran kärjet - Aura on maatalouskone, jota käytetään maan muokkaamiseen ja kääntämiseen. Auran kärjet ovat teriä tai piikkejä, jotka kiinnittyvät auran runkoon ja tulevat suoraan kosketuksiin maan kanssa. Ne leikkaavat maata ja kääntävät sitä, jolloin maan eri kerrokset sekoittuvat ja ravinteet leviävät tasaisesti. Auran kärjet kuluvat käytön aikana ja ne on tarvittaessa vaihdettava, jotta aurasta saadaan paras mahdollinen hyöty.

Kiekkoleikkurit - Kiekkoleikkurit ovat pyörivillä terillä varustettuja leikkuulaitteita, joita käytetään maan muokkaamiseen ja rikkakasvien poistamiseen. Ne leikkaavat rikkakasveja maan pinnalta ja auttavat estämään niiden kasvua. Kiekkoleikkurit voivat myös hienontaa kasvijätettä ja sekoittaa sen maahan. Ne ovat hyödyllisiä erityisesti ennen kylvöä tai istutusta.

Kaikki nämä maanmuokkausosat ovat tärkeitä maanviljelyssä, koska ne auttavat viljelijöitä valmistelemaan maaperää optimaaliseksi kasvien kasvulle. Oikein huollettuina ja käytettyinä ne voivat parantaa maan rakennetta, ravinteiden saatavuutta ja veden imeytymistä, mikä puolestaan johtaa parempiin sadonkorjuutuloksiin. On tärkeää tarkkailla näiden osien kuntoa ja vaihtaa ne tarvittaessa, jotta koneiden tehokkuus ja maanmuokkauksen laatu säilyvät korkealla tasolla.

Tuotteet 1-36 / 333

Aseta laskevaan järjestykseen
Sivu
per sivu
Copyright 2023 © Farmicenter.com