Lietevaunutarvikkeet

Lietevaunutarvikkeet ovat tarvikkeita ja komponentteja, joita käytetään lietevaunujen rakentamisessa ja käytössä. Lietevaunut ovat tyypillisesti käytössä maataloudessa ja karjataloudessa, joissa niitä käytetään nestemäisen lannan kuljettamiseen ja levittämiseen.

Hitsattavat laipat - Hitsattavat laipat ovat metallisia komponentteja, joita käytetään lietevaunujen putkistoissa ja letkuissa. Niitä käytetään liitospisteissä, joissa putket tai letkut liitetään toisiinsa tai muihin järjestelmän osiin, kuten pumppuihin tai venttiileihin. Hitsattavat laipat mahdollistavat tiiviin ja luotettavan liitoksen.

Letkut ja liittimet - Letkut ja liittimet ovat tärkeitä lietevaunujen osia, joita käytetään nestemäisen lannan siirtämiseen ja kuljettamiseen. Letkut valmistetaan yleensä kestävästä kumimateriaalista, joka kestää kemikaaleja ja mekaanista rasitusta. Liittimillä letkut voidaan liittää toisiinsa tai muihin järjestelmän osiin, kuten pumppuihin, venttiileihin tai suuttimiin.

Pumput - Lietevaunuissa käytetään pumppuja, jotka mahdollistavat nestemäisen lannan siirtämisen ja levittämisen. 

Luistiventtiilit - Luistiventtiilit ovat venttiilityyppi, jota käytetään usein lietevaunuissa. Ne mahdollistavat nestemäisen lannan virtauksen ja ohjauksen putkistoissa. Luistiventtiilit avataan ja suljetaan liu'uttamalla venttiililevyä liukupinnalla. Tämä mahdollistaa tarkan virtauksen säädön ja estää virtauksen takaisinvirtauksen.

PVC-putket - PVC-putket ovat yleisiä lietevaunujen putkistoissa. PVC-muovi on kestävä ja kemikaaleja kestävä materiaali, joka soveltuu hyvin nestemäisen lannan kuljettamiseen. PVC-putket ovat helposti asennettavia ja kestäviä, ja niitä käytetään yhdistämään eri osat lietevaunun putkistossa.

Nämä tarvikkeet ja komponentit muodostavat olennaisen osan lietevaunujen rakentamisessa ja toiminnassa. Ne varmistavat nestemäisen lannan tehokkaan ja luotettavan kuljetuksen ja levityksen maatalouskäytössä. On tärkeää valita korkealaatuisia tarvikkeita varmistaakseen järjestelmän sujuvan toiminnan ja kestävyyden.

Tuotteet 1-36 / 146

Aseta laskevaan järjestykseen
Sivu
per sivu
Copyright 2023 © Farmicenter.com